Instal·lacions

Instal·lacions


 

En aquests moments hi ha al municipi diferents espais esportius dins l’àmbit de gestió de la Regidoria d’Esports que són utilitzats per les diferents entitats:

Piscina Municipal.-

Situada a les instal·lacions esportives de Sarrià de Dalt, cantonada C/Xunclà amb Carretera de Sarrià de Dalt. Complex amb una piscina gran per adults i una de petita per a menors, zona de gespa, zona de bar i vestidors. Oberta la temporada d’estiu, des de finals de juny fins al darrer dia d’agost.

Pavelló Poliesportiu.-

Situat al barri de Sarrià de Baix, a tocar de l’Avinguda de França. És una instal·lació utilitzada habitualment per a la pràctica del bàsquet, el patinatge, la gimnàstica rítmica, el funky, i d’altres activitats físiques destinades a adults. Consta de una pista central i tres pistes transversals, zona de vestidors, i diferents sales polivalents.  

Pista Poliesportiva de Sarrià de Dalt.-

Situada a les instal·lacions esportives de Sarrià de Dalt, cantonada C/Xunclà amb Carretera de Sarrià de Dalt. Complex no cobert amb una pista dura i graderia. Es sol utilitzar per fer patinatge artístic i entrenaments esporàdics de bàsquet i handbol. Durant l’estiu es la seu on es juga la Lliga d’Estiu de Futbol Sala.

Camp d’Esports Municipal.-

Situat al barri de La Rasa és utilitzat per les entitats del poble per practicar futbol, futbol flag i futbol americà. Es tracta d’un terreny de joc de gespa artificial amb graderia i vestidors, i zona de bar.


Contacte per lloguer d'instal·lacions

Totes les instal·lacions municipals poden ser llogades per entitats i/o grups durant aquelles hores que no són utilitzades per cap entitat del municipi i no hi ha cap activitat programada. Per a informar-vos de disponibilitat i preus podeu contactar amb:

esports@sarriadeter.cat

jmsantiago@sarriadeter.cat

Pavelló Poliesportiu

Carrer de Francesc Cambó s/n 
17840 Sarrià de Ter
678 214 379