Wolves

Wolves Sarrià de Ter neix de dos apassionats del Futbol Americà, que coincideixen a Sarrià de Ter.

En Manel Iribarne, apassionat del futbol americà i ex-jugador dels Howlers (equip de Barcelona dels anys 90 Campions d'Espanya) que comença a col·laborar amb la Federació Catalana de Futbol Americà i el programa Flag Acció per fer arribar el Futbol Flag a les escoles d'arreu de Catalunya. Ell s'encarrega de fer-lo arribar a l'escola del nostre poble, Sarrià de Ter. Un cop començat aquesta aventura, arriba al poble i es suma al projecte l'Enric Sucarrats, un ex jugador dels Bagmonts de Manresa, que coneix i viu el futbol americà com ningú, des de l'aire que respira a cada gota de suor que es deixa al camp.

Amb aquestes bases i els uport de entitats públiques l'any 2010 neix el Club Wolves Sarrià de Ter. Un Club que neix amb l'objectiu de ser la plataforma desde la que difondre el Futbol Americà i el futbol Flag a tot el poble. Fomentant la pràctica de una activitat que fomenta el treball en equip, la col·laboració, l'estratègia, valors com la igualtat, el respecte i l'esforç a categories infantils. Inicialment es centra en equips de base: Sub 11, Sub 13 i Sub 15 aconseguint, amb poc temps, tenir representació en les tres categories.

Però per la feina i ambició de la junta el Club en poc temps creix de manera exponencial. Al cap d'un parell d'anys sorgeix un equip sènior d'entrenament, que neix de l'afició dels pares que porten els seus fills al club i es converteix en un equip sènior, que l'any 2012, acaba competint en lliga.

La temporada 2012-2013 incorpora un equip de cadet a la Lliga regular de Futbol Americà i l'any següent, s'incorpora un equip sènior a la màxima categoria catalana de competició en Futbol Americà. Arribant la temporada 2013-2014 a tenir més de 100 fitxes Federades.

Mica en mica el futbol americà perd pes dins el Club, fins a desaparèixer. Però el Futbol Flag es manté viu, amb una nova fornada de jugadors que omença al Club en categoría Sub 11, i que aconsegueix un Campionat Català Sub 15 i un Campionat d'Espanya Sub 17.

Malgrat les dificultats per incorporar nous jugadors, el Club es converteix en un referent del Futbol Flag de base a nivell català i estatal. La temporada 2017-2018, després d'una temporada perfecta, perdent només un partit, l'equip Sub 11 guanya la Copa i la Lliga Catalana i el Campionat d'Espanya.

La temporada 2018-2019 va ser una temporada molt complicada, el Club es queda sense equip sènior i només pot inscriure un equip sub 13. Amb només 9 jugadors però gràcies a l'esforç dels pares, dels jugadors, de la junta i dels entrenadors s'aconsegueix tirar endavant i fins i tiot s'assoleix un increïble subcampionat d'Espanya.

Després de la travessia del desert que va suposar la temporada passada, aquesta el Club compta amb un equip Sub 13, un equip Sub 15, ha pogut inscriure un sènior format per les generacions més joves de Wolves i un segon equip sènior femení format per els jugadors més veterans del Club. Aquesta crescuda ha sigut possible per l'esforç dels 9 jugadorrs i de les seves famiílies que la temporada passada varen mantenir viu el Club. En l'actualitat Wolves té un total de 35 fitxes federatives un creixement exponencial, i una de le seves jugadores juga, cedida per el Club, la Lliga Femenina amb Terrassa Reds.

I el futur?, el futur dels Wolves passa per la continuïtat dels jugadors actuals, i sobretot, per la incorporació de nous jugadors de base que vulguin gaudir d'un esport que fomenta l'activitat física, l'estratègia, la igualtat (és un esport mixte), la solidaritat i el treball en equip. Si et sents identificat amb aquests valors, no ho dubtis, vine al Camp de La Rasa i sigues un Wolves més.

Ens trobareu al Camp d'Esports Municipal de La Rasa

Dimarts i Dijous de 18:00 a 22:00 

JOSEP DELÒS (610 14 37 37).

clubwolvessarriadeter@gmail.com


Galeria d'imatges

Pavelló Poliesportiu

Carrer de Francesc Cambó s/n 
17840 Sarrià de Ter
678 214 379