Noticies


Orienta't per l'Esclerosi Múltiple. Rogaine Popular de Sarrià de Ter

La Rogaine és un esport de navegació pel medi natural que es practica en equips de 2 a 5 persones i que sempre que hi vagi un adult, pot ser format per membres de totes les edats.  En un temps màxim de 3 hores, i només amb l’ajuda d’un mapa específic d’orientació facilitat per l’organització i una brúixola, s’haurà de passar pel màxim de punts possible senyalats al mapa. A cada punt li correspondrà una puntuació segons la seva distància i la seva dificultat tècnica. L’equip de cada categoria que suma més punts, és el que guanya.

Es pot fer a peu o corrent, de forma competitiva o lúdica, amb amics, amb la parella,  amb la família, ... Cadascú tria com participar. L’objectiu és passar un matí de diumenge, esperem que primaveral, tot gaudint de l’entorn natural de Sarrià de Ter i practicant activitat física. I tot plegat, per reunir el màxim de diners possible per a una bona causa, la lluita contra la malaltia de l’Esclerosi Múltiple i la pal·liació dels seus efectes en els afectats gironins.

És molt important fer la inscripció de forma prèvia, doncs cal assegurança, fer els mapes, preveure el lloguer de les pinces electròniques de pas (Sistema Sportident), i entrar totes les dades. El dia de la prova només es podran acceptar unes mínimes inscripcions segons la disponibilitat de mapes i pinces. No voldríem que ningú es quedés sense poder participar. Us preguem que ens ajudeu en aquest sentit fent les inscripcions prèviament.

Podeu demanar més informació a rogainesarriadeter@gmail.com

A continuació us deixem alguns vídeos explicatius i els enllaços al reglament i les inscripcions. 

Video Rogaine Vilassar

Video Wild Boar Rogaining

 

INSCRIPCIONS OBERTES

Pavelló Poliesportiu

Carrer de Francesc Cambó s/n 
17840 Sarrià de Ter
678 214 379