Noticies


Estrenem Dineteja al European Clean Up Day.

El proper dissabte dia 7 de Maig l'Ajuntament de Sarrià de Ter conjuntament amb les entitats esportives del municipi mitjançant el Consell Esportiu, i totes aquelles entitats i associacions que s'hi vulguin afegir, estrenarà una nova activitat. Es tracta de la Dineteja, que s'inclou dins el Let's Clean Up Europe Day, promogut per la Unió Europea i la Generalitat de Catalunya. 

Es tracta d'una activitat que busca conscienciar a la població de la importància de no deixar residus en el medi natural i de reciclar-los. Es formaran grups segons el número d'inscrits i se'ls donaran guants i sacs especials. Llavors es distribuiran per zones concretes de l'entorn natural del terme municipal de Sarrià de Ter on hauran de recollir tots aquells residus que trobin. Els sacs es deixaran en punts concrets on la brigada municipal els pugui recollir per tal de dur-los a la deixalleria municipal. 

La jornada es tancarà amb un dinar a la pista de la Cooperativa, que serà exclusiu i gratuït per a tots aquells que hagin participat a la recollida. 

Cal fer inscripció prèvia emplenant el formulari que trobareu en el següent enllaç:   AQUI

 

 Pavelló Poliesportiu

Carrer de Francesc Cambó s/n 
17840 Sarrià de Ter
678 214 379