Noticies


En aquest any tant estrany que estem acabant, hem mirat d'estar al costat dels que més ho necessitaven. Per això, vam decidir que els diners de subvencions extraordinàries i els excedents de les subvencions ordinàries de l'Àrea d'Esports es destinessin a cobrir beques i ajudes per a aquelles famílies que ho demanessin mitjançant Serveis Socials, i que s'utilitzessin per a cobrir la participació dels menors a casals i campus esportius d'estiu o a cobrir costos de participació en activitats esportives al llarg de la temporada. Arribats a aquesta alçada de l'any, ja no esperem rebre'n cap més. I si, malauradament es rep algun més a partir del gener, es cobrirà amb els pressupostos del 2021. 

               En tot cas, per sort, no s'han demanat tants com es podia esperar per la situació general del país. Podem compartir amb alegria que les necessitats al nostre municipi no han estat tant grans com a d'altres, si més no de moment. I per aquest motiu, han quedat sense repartir 4.212 € dels que inicialment s'havien destinat a aquest objectiu. Per aquest motiu, des de l'equip de govern, hem decidit repartir aquests diners com a subvenció extraordinària per Covid-19 entre les diferents entitats esportives del municipi. No serà una gran quantitat, però esperem que sigui una ajuda més per tal de cobrir les moltes dificultats que segur estan trobant en aquests mesos. Al ser concedida com a subvenció extraordinària, no cal que les entitats presentin cap sol·licitud. 

El Tècnic d'Esports redactarà el decret corresponent i es signarà al llarg de la setmana per tal de que comptabilitat i tresoreria puguin fer el pagament quan abans millor. 

Per fer el repartiment de la forma més equitativa i ràpida, hem decidit utilitzar els mateixos barems que el Consell Municipal d'Esports té aprovats per a les subvencions ordinàries. D'aquesta manera, el repartiment queda de la següent manera:

 

U.E.Sarrià

1064,22 €

F.C.Sarrià

694,65 €

Club Patinatge 

556,83 €

Gimnàstica Rítmica

514,05 €

Club Basquet Sarrià

372,60 €

Dones Més Que Mai

304,56 €

Grup Muntanya

256,85 €

Wolves Sarrià de Ter

221,00 €

Club Ciclista Sarrià de Ter

121,54 €

Volei Sarrià

105,29 €

 

Pavelló Poliesportiu

Carrer de Francesc Cambó s/n 
17840 Sarrià de Ter
678 214 379