Noticies


Davant les restriccions en aforament i horari per a la utilització d’instal·lacions esportives, tant a l’aire lliure com tancades, que s’han establert en el RESOLUCIÓ SLT/2983/2020, de 21 de novembre per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, l’Ajuntament ha pres la següent mesura.

Les pistes poliesportives municipals de La Rasa i Sarrià de Dalt-La Cooperativa, que apareixen al Registre d’Instal·lacions Esportives de la Generalitat de Catalunya, es destinaran fins a nou avís a la pràctica d’esport federat per part de les entitats de Sarrià de Ter. Prèviament hauran de fer-ne la sol·licitud i l’àrea d’esports els hi comunicarà els horaris i les condicions d’ús.

Les pistes poliesportives municipals de Pla de l’Horta i Pla dels Vinyers, tot i que també apareixen al Registre d’Instal·lacions Esportives de la Generalitat de Catalunya, es destinaran fins a nou avís, a l’ús públic i lliure per part dels veïns. Per la seva utilització caldrà complir les diferents mesures vigents.

Pavelló Poliesportiu

Carrer de Francesc Cambó s/n 
17840 Sarrià de Ter
678 214 379