Noticies


             La complicada situació de pandèmia que estem vivint ens ha fet plantejar la competició per tal de fer-la viable i segura. Però entenem que seria una incongruència tenir com objectiu una bona salut, eliminant l’activitat física i l’esport. Per tant, li hem donat moltes voltes i hem plantejat una activitat diferent a la dels darrers anys, però que pensem ens permetrà poder-la dur a terme amb la màxima tranquil·litat possible en aquests moments.

 

            Més enllà del compliment de totes les normatives establertes per organismes superiors, la competició utilitzarà instal·lacions esportives municipals que s’han acollit al Protocol del Consell Esportiu del Gironès. Com marca la Llei, també tindrem un protocol propi. Tot aquests documents us els adjuntem al final. Però més enllà dels protocols, els canvis implicaran:

 

  • Tots els jugadors tindran fitxa amb fotografia. Per tal d’accedir a les instal·lacions serà imprescindible mostrar-la. Ningú podrà accedir al partit si no la porta. Serà la millor manera de controlar que no varien els grups estables.

 

  • Es jugarà un partit a la setmana. Rival A contra rival B. La següent setmana rival B contra rival A. I la tercera setmana, es descansarà. A la 4a setmana es tornarà a començar un mateix cicle contra un rival diferent. D’aquesta forma es garanteix que en cas de positiu per la Covid-19 en aquest període de temps per part d’algun jugador/a, només afectarà a dos equips.

 

  • Els àrbitres assignats seran els mateixos pels dos partits. Així també formaran part del mateix grup bombolla.

 

  • Només és jugarà un sol partit, a una mateixa instal·lació, cada dia. Per tal d’evitar contactes entre equips, ni que sigui a les entrades i sortides i durant els escalfaments dels segons partits.

 

Daltra banda:

 

Es mantindrà la GRATUÏTAT per aquells equips íntegrament formats per noies, per tal de mantenir el foment de la igaultat de gènere a l'esport. Per aquelles noies que formin part d'equips mixtes, la inscripció tindrà un descompte del 50 %. 

 

Els jugadors i jugadores que van participar a la temporada passada, tindran un 25 % de descompte per compensar la part de la temporada que no es va disputar amb motiu de la Covid-19. 

 

La nova assegurança mèdica esportiva cobreix fins a un màxim de 1500 € d'assistència sanitària. Ens hem trobat que les companyies no volen assegurar aquest tipus de competicions amb quantitats més grans. El preu de l'assegurança, per aquest motiu, és molt més reduït. Això ho hem traslladat al preu de la inscripció, que també s'ha vist retallat en 13 €. El preus de les inscripcions per jugador/a són de 75 € pel futbol sala i de 55 € pel bàsquet (56,25 € pel futbol i 41,25 € pel bàsquet per aquells que van participar a l'edició 19-20).

 

Per tal de fomentar la participació i la igualtat de gènere totes les llicències femenines en equips mixtes tindran un descompte del 50 %, 37’50 € al futbol i 27’50 € al bàsquet (28 € pel futbol i 20'50 € pel bàsquet per aquelles que van participar a l'edició 19-20).

 

 

Pavelló Poliesportiu

Carrer de Francesc Cambó s/n 
17840 Sarrià de Ter
678 214 379