Noticies


Ja podeu comprar les entrades de la Piscina per Internet

A partir d'avui ja ha entrat en servei la venda anticipada d'entrades per a la piscina municipal de Sarrià de Ter, gràcies al nou servei que ofereix l'Ajuntament mitjançant l'empresa Softneos. El Software per a gestionar instal·lacions i esdeveniments esportius ja es va contractar abans del confinament. Però no ha estat fins ara que s'ha pogut aplicar. 

Pel que fa a la Piscina Municipal permetrà comprar entrades de forma anticipada fins a una setmana abans del dia escollit. Així evitarà haver de desplaçar-se a la piscina sense saber si l'aforament és o no complet, i l'haver de pagar amb monedes o bitllets. 

L'aplicació permet comprar entrades a les persones empadronades a un preu reduït, PERÒ CALDRÀ QUE PRESENTIN EL DNI AMB L'ADREÇA DE SARRIÀ DE TER A L'ACCEDIR AL RECINTE. Sino és així, l'entrada no servirà i no es permetra l'accès. 

L'aplicació permetrà que les entitats del municipi puguin gaudir d'aquest servei per a esdeveniments esportius com curses, dinars, sortides, i tot allò que requereixi inscripció amb pagament. I l'Ajuntament també se la planteja per a esdeveniments culturals com les Nits del Centre o espectacles del Centre d'Arts Escèniques "El Centre" de Sarrià de Dalt. 

Nou sistema de reserves online a la piscina: APP RESERVAPLAY a SARRIÀ DE TER! 
 

A partir d'ara ja pots reservar la teva franja de piscina, tot amb un clic des del mòbil!

Registra't i reserva online, fàcil i ràpid
 

Clica aquí: https://esportssarriadeter.reservaplay.cat/

 

Descarrega l'APP "ReservaPlay" i reserva còmodament a ESPORTS SARRIÀ DE TER

 

APP Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=softneos.sportssuite

APP iOS:
https://itunes.apple.com/es/app/reservaplay/id1068246588?mt=8

 

 

Teniu un enllaç amb el manual d'usuari al final de l'article. 

 

 

Pavelló Poliesportiu

Carrer de Francesc Cambó s/n 
17840 Sarrià de Ter
678 214 379