Noticies


Us adjuntem el FAQS que el Consejo Superior de Deportes ens ha fet arribar amb aclariments sobre el que està permès en aquests moments i el que no, pel que fa a esportistes federats. 

Com a detalls importants:

- Majors de 70 anys, encara que tinguin llicència d'una federació esportiva, NO PODEN sortir a fer esport a fora de les franges horaries destinades a majors de 70 anys. De fet, l'assegurança esportiva no els cobrirà en cas d'accident.

- Menors de 14 anys amb llicència d'una federació esportiva, SI PODEN sortir a fer esport a les franges destinades. Dos cops al dia, tant mati com vespre. Sempre acompanyats d'un adult. 

- Els esportistes amb llicència d'una federació esportiva SI PODEN utilitzar el transport públic o un mitjà de transport privat per tal de dirigir-se a una àrea concreta d'entrenament. Sempre dins del propi municipi. 

- Els esportistes amb llicència d'una federació esportiva de motor, SI PODEN  utilitzar els seus vehícles per entrenar, dins del terme municipal, i a les zones habitualment permeses. 

 

Per tal d'acreditar la condició d'esportista federat, ÉS OBLIGATÒRI sortir a entrenar portant la llicència federativa corresponent i en vigor. Les autoritats competents poden requerir-la en qualsevol moment. 

Pavelló Poliesportiu

Carrer de Francesc Cambó s/n 
17840 Sarrià de Ter
678 214 379