Noticies


Les càpsules d'Activitat Física per a la Gent Gran que Ràdio Sarrià està emetent des de fa setmanes mitjançant Jubilus i Dipsalut, han creat escola. El format està tenint molt d'èxit i la Diputació de Girona ha decidit fer-ho extensiu a totes aquelles localitats amb Parcs de Salut que tenen emisores de Radio Municipal pròpies. Així, aviat es podran escoltar a Girona, Salt, Vilablareix, Sant Gregori, ...

 

Segeuix també en antena, tot i la situació de confinament, el programa setmanal dedicat a l'esport sarrianenc que s'emet cada dimarts. Les diferents entitats esportives del poble van participant explicant la seva actualitat i com estant vivint aquestes setmanes de suposada inactivitat, però que estan emplenant de propostes pels seus esportistes. 

 

Radio Sarrià també va ser la primera en emetre un programa destinat a la comunicat educativa, que s'està fent cada dia amb la col·laboració de l'Escola Montserrat, la Llar d'Infants Confetti i l'Institut de Sarrià. Radio Salt va seguir l'exemple i ara hi ha d'altres radios estudiant la possibilitat d'afegir un programa similar a la seva graella. 

 

Conjuntament, diverses radios del Gironès també estant emetent un programa de psicologia adreçat a aquelles persones que necessiten un soport especial durant aquest confinament. 

D'altra banda, Dipsalut també ha informat del seu Canal de Youtube on anima a realitzar exercicis i mantenir-se actius a casa fins que reprenguem el servei. Cada setmana seguirant penjant nous vídeos i enviant nous recursos.

 

CAPUSLES DE RADIO

 

CANAL YOUTUBE

Pavelló Poliesportiu

Carrer de Francesc Cambó s/n 
17840 Sarrià de Ter
678 214 379