Noticies


Us informem que com Ajuntament de Sarrià de Ter ens hem adherit a la campanya  de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), que ha arribat a un acord amb el Consell de Col·legis de Farmacèutics de Catalunya (CCFC), per fer una crida al món de l'esport federat que permeti aconseguir voluntaris que ajudin les farmàcies a fer arribar la medicació a les persones vulnerables que, per diversos motius, no poden anar a recollir-la a la farmàcia. Per tant, fem extensiva la seva petició a les entitats esportives del nostre municipi.

 

Els voluntaris, majors d'edat i federats en algun esport, rebran la petició de servei de les farmàcies a través d'un SMS al seu mòbil. En cas que puguin atendre la petició, i així ho manifestin, es presentaran a la farmàcia el dia i hora indicats per recollir el medicament i portar-lo al domicili del pacient, amb totes les precaucions habituals. Tots els voluntaris rebran un certificat personal (salconduit) per poder fer aquesta feina sense problemes de mobilitat.    

 

Els federats que estiguin interessats a col·laborar han d'omplir el formulari següent:

 

https://www.farmaserveis.cat/farmaserveis_gestio/public/VOLUNTEER/COFB/form/register_sport 

 

Si estan en alguna de les zones on manquin voluntaris, en poc temps rebran un avís per poder accedir a l'aplicació que gestiona aquest servei. Una vegada entrin a l'aplicació, caldrà que indiquin la seva disponibilitat de dies i hores, la seva ubicació i si disposen de vehicle. En qualsevol moment, podran indicar que no estan disponibles per no rebre cap avís.

Pavelló Poliesportiu

Carrer de Francesc Cambó s/n 
17840 Sarrià de Ter
678 214 379