Noticies


A la reunió de regidors de govern realitzada aquest dissabte al matí, entre d’altres, s’han pres dues decisions que afecten a la Regidoria d’Esports.

D’una banda, un cop les administracions superiors no només han garantit la celebració d’activitats lúdiques d’estiu per a nens i adolescents, sinó que a més han comunicat públicament la seva intenció de promocionar-les i potenciar-les, ens hem decidit a sumar el nostre granet de sorra. D’aquesta forma, hem acordat oferir beques esportives per a la participació als casals i campus esportius del proper estiu que utilitzin les instal·lacions esportives municipals de Sarrià de Ter. D’aquesta forma:

 

  • Totes les entitats que demanin utilitzar les instal·lacions municipals per realitzar activitats d’estiu adreçades a nens i adolescents, hauran de reservar un 10% de les places que ofereixin a aquestes beques. En cas de no emplenar-les, les podran oferir obertament a tothom.

  • Les beques totals o parcials cobriran la inscripció (o part d’aquesta) en alguna de les activitats esportives que es realitzin aquest estiu 2020 al nostre municipi i que utilitzin alguna de les nostres instal·lacions municipals.

  • El cost el cobrirà directament l’Ajuntament, pagant-ho a l’entitat organitzadora.

  • La concessió de la beca la farà la Regidoria d’Esports a partir dels informes de Serveis Socials i dels Centres Educatius on estigui matriculat l’alumne.

  • Conforme les entitats vagin concretant les seves activitats, aquestes s’aniran oferint amb les places becades disponibles.

I de l’altra, s’ha decidit també que aquells menors que ho necessitin tinguin entrada gratuïta o amb descompte a la Piscina Municipal. Aquesta mesura en concretarà en el moment que es sàpiga oficialment quan es podrà obrir la Piscina Municipal i en quines condicions d’accés (aforament, horaris, etc.). La concessió d’aquest avantatge, igualment la farà la Regidoria d’Esports a partir dels informes de Serveis Socials i dels Centres Educatius on estigui matriculat l’alumne.

Pavelló Poliesportiu

Carrer de Francesc Cambó s/n 
17840 Sarrià de Ter
678 214 379