Noticies


Serà sortida i arribada d’aquesta prova internacional de dos dies.

Amb la mateixa organització que la prestigiosa Orbea Cadi Challenge que ja fa diverses temporades es disputa al Berguedà, Sarrià de Ter serà la sortida i arribada d’una nova prova de Cicloturisme que es durà a terme el cap de setmana del 5 i 6 d’octubre. El recorregut portarà als participants durant la primera jornada fins a Camprodon passant per Banyoles, Boadella, Darnius, Maçanet de Cabrenys, Costoja i Prats de Molló. La tornada, partirà de la mateixa població ripollesa i retornarà fins al nostre municipi passant per Rocabruna, Oix, Sales de Llierca, Beuda i Besalú entre altres. En total 157 km i 2800m de desnivell en l’anada, i 127km i 2100m de desnivell a la tornada.

L’esdeveniment ha tingut una molt bona acollida al municipi. L’Ajuntament de Sarrià de Ter, en la seva aposta per seguir acollint proves esportives d’alt nivell, s’ha implicat en l’organització des del primer moment, facilitant espais i infraestructura. La prova coincidirà amb un dels caps de setmana més importants per Sarrià i que més visitants acull, la Fira del Paper. El Club Ciclista Sarrià de Ter també ha participat des del primer moment, i serà peça clau en la celebració de la cursa. I la nova botiga de ciclisme oberta fa poques setmanes al poble, Bici Escapa, s’ha erigit com a patrocinador principal de la prova. La Diputació de Girona i el Patronat Turístic Pirineus-Costa Brava també han apostat fermament en la proposta.

Les inscripcions ja són obertes mitjançant la web https://www.gironachallenge.com i ja compta amb un centenar de participants. S’hi esperen corredors tant de Catalunya com de l’estranger, i no es descarta la presència d’algun ciclista de renom.

Pavelló Poliesportiu

Carrer de Francesc Cambó s/n 
17840 Sarrià de Ter
678 214 379