Noticies


VOLUNTARIS ESPORTIUS DE SARRIÀ DE TER.-

Cada cop són més els esdeveniments puntuals o anuals que es celebren al nostre municipi dins l’àmbit esportiu (Critèrium Esportiu, Trial de Sarrià de Ter, Sant Silvestre Sarrianenca,  24 hores de La Rasa, Torneig de Futbol Pista d’Estiu de Sarrià de Dalt, Campionats Nacionals de diferents esports, torneigs...). Alguns d’ells promoguts des de les pròpies entitats esportives, i d’altres des de la Regidoria d’Esports, però tots ells amb ganes de créixer i seguir donant a conèixer arreu el nom del nostre municipi.

I tots ells amb un gran grup de gent al darrera que dedica hores i un munt d’esforços per a poder-los realitzar. I a més i millor organització, més persones necessàries. I no volem que això ens aturi!!

Per això, des de la Regidoria d’Esports hem decidit crear el grup de Voluntaris Esportius de Sarrià de Ter. La seva funció serà col·laborar amb l’organització dels esdeveniments esportius que es realitzin al nostre municipi, tant si son promoguts des de l’àrea d’esports de l’Ajuntament, com si són organitzats per les entitats sarrianenques i aquestes demanen col·laboració.

Si tens més de 18 anys, t’agrada l’esport, i ets una persona dinàmica, amb ganes d’ajudar i energia, et busquem a tu!!. Afegeix-te al grup de Voluntaris Esportius de Sarrià de Ter i ajuda’ns a fer realitat els nostres reptes!!

Emplena el formulari que hi ha a l’enllaç següent i ens posarem en contacte amb tu immediatament.

 

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

Pavelló Poliesportiu

Carrer de Francesc Cambó s/n 
17840 Sarrià de Ter
678 214 379