Noticies


La propera setmana s’iniciaran les obres d’ampliació de la zona de platja de la Piscina Municipal de Sarrià de Ter. Després d’estudiar diferents propostes, es va decidir optar a fer l’ampliació cap al costat Sud, es a dir, ocupant els espais de l’actual pista poliesportiva. Aquesta quedarà coberta totalment per gespa artificial d’alta gama i diferents elements d’ombra i relax. La nova tanca perimetral de la piscina serà limítrof amb el Parc de La Cooperativa. El cost total de l’obra és de 98.730’03 € amb IVA inclòs. 

Aprofitant les obres s’adequarà un dels vestidors per a la utilització per persones amb mobilitat reduïda i s’instal·larà un elevador hidràulic d’accés a l’aigua. D’aquesta forma les persones amb dificultat de moviment podran també gaudir plenament de la instal·lació. El cost de l’elevador ha estat de 3.476 € amb IVA inclòs.

S’adquirirà també un nou aparell de Netejafons Automàtic que permetrà fer les tasques de neteja de la piscina de forma més eficaç i eficient, garantint una millor qualitat de l’aigua tot i l’increment de banyistes que s’ha assolit els darreres estius, i el previst amb l’ampliació de la zona de platja. El cost de l’aparell és de 8.886’24 € amb IVA inclòs.

Tot plegat estarà acabat a finals de maig per tal de poder començar la temporada de bany a partir dels primers dies de Juny. 

Podeu consultar el projecte AQUI.

Pavelló Poliesportiu

Carrer de Francesc Cambó s/n 
17840 Sarrià de Ter
678 214 379