Noticies


La Copa Catalana de BBT-O visitarà Sarrià a l'Octubre

la Federació de Curses d'Orientació de Catalunya (www.orientació.cat) ha confirmat que la nostra localitat serà seu d'una prova de la Copa Catalana de BTT-O el 21 d'octubre. La BTT-O és la modalitat de curses d'orientació que es fa a sobre d'una bicicleta de muntanya, i que la FCOC està revifant després d'uns anys en que no hi havia hagut gaires proves. Sarrià de Ter i els seus entorns disposen d'un mapa d'aquesta modalitat, gràcies a la seva extensa xarxa de camins i corriols ciclables i als seus diferents turons i valls que deixen desnivells variats. Per això, el club gironí Aligots s'ha llençat a l'organització de la cursa. La cursa tindrà circuits i nivells agrupats per categories, per tal de que en puguin gaudir des dels federats de més nivell fins als que per primera vegada s'acostin a aquesta modalitat esportiva. 

Quan es vagi acostant la data es faran diferents activitats per promocionar la cursa (xerrades tècniques, sortides d'entrenament, etc.) de les quals ja anirem informant. De moment, ja podeu posar a punt la bicicleta i posar-vos en forma. 

Us deixem l'enllaç al vídeo de la darrera Copa del Món de l'especialitat, per a que us feu a la idea de en que consisteix. AQUI

Pavelló Poliesportiu

Carrer de Francesc Cambó s/n 
17840 Sarrià de Ter
678 214 379