Noticies


Sarrià de Ter tindrà una prova del Campionat d’Espanya de Trial el 2018.-

Desprès de l’èxit de la primera edició del Trial de Sarrià de Ter que es va fer aquest 2017, i que es va convertir en la prova del Campionat Català amb més participants de tota la història, l’organització del Moto Club Comarques Gironines es va posar a treballar en la següent edició. El bon feedback rebut per institucions, patrocinadors, participants i les federacions catalanes i espanyoles, va empènyer als organitzadors a fer un pas més endavant: proposar una prova per l’estatal.

L’ajuntament, donada la gran acceptació per part dels veïns i el gran impacte econòmic que va tenir pels negocis de la zona, va afegir-se al repte i des del primer moment va recolzar la idea. Ha acompanyat als organitzadors en diferents reunions amb empreses i administracions per tal de garantir el pressupost necessari, rebent també una molt bona resposta. Així doncs, es va decidir presentar el projecte a la Real Federación Motociclista Española (RFEM) que immediatament hi va donar el vist-i-plau. Queda pendent de confirmar la data, que es coneixerà a principis de gener.

La prova comptarà amb totes les categories excepte la TR1 masculina (que seria la de més nivell i si tot va bé arribaria al 2019). Hi haurà totes les categories femenines i les masculines TR2, TR3, TR4, veterans i promoció. Això implica superar amb escreix els 103 inscrits d’enguany, i de més nivell. Com que molts dels pilots arribaran de fora de Catalunya, l’activitat també s’allargarà durant tres dies.

 

Pavelló Poliesportiu

Carrer de Francesc Cambó s/n 
17840 Sarrià de Ter
678 214 379