Noticies


Creació d'una escoleta de fútbol mixte a Sarrià de Ter

Ahir dilluns a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sarrià de Ter s’ha fet l’acte de signatura del conveni de col•laboració entre l’Ajuntament de Sarrià de Ter i el Gerunda FC, entitat de futbol exclusivament femení. A l’acte hi ha assistit l’alcalde Sr. Roger Torrent, el Regidor d’Esports Sr. Josep M. Santiago i el President del Gerunda FC Sr. Carles Teixidor. També van ser-hi presents diversos directius del FC Sarrià de Ter i dels Wolves de Sarrià de Ter, els dos clubs que també utilitzen el Camp Municipal d’Esports de La Rasa i que han cedit espais per la pràctica del futbol femení.

De fet, s’ha aprofitat la signatura per presentar el nou projecte comú del Gerunda FC i el FC Sarrià de Ter que consistirà en la creació d’una escoleta mixta de futbol base. Els més petits podran entrenar-se i aprendre sense tenir en compte el gènere, i un cop es facin més grans tindran garantida la continuïtat en equips masculins o femenins sigui de la mà del FC Sarrià de Ter o del Gerunda FC. D’aquesta manera els dos clubs treballaran de la mà en el foment de l’esport de formació, unint esforços, experiència i recursos.

 

L’Ajuntament cedirà els espais de forma gratuïta donat que “considera que l’activitat del GERUNDA FUTBOL CLUB, té un destacat interès social atès que fomenta la pràctica de l’esport entre les noies joves i, per tant, cal considera-ho com un instrument d’un interès social inqüestionable. Aquesta catalogació d’alt interès social, justifica sobradament l’exoneració del pagament de qualsevol quantitat per la utilització de les instal•lacions esportives en qüestió.”

En Josep Maria Santiago ha agraït l’avinentesa per part de tothom i s’ha compromès a ajudar en tot el que calgui per que el projecte comú arribi a bon port. El Regidor d’Esports ha dit “Estem molt contents perquè gràcies a aquest darrer pas que ens han ajudat a fer Gerunda FC i FC Sarrià de Ter, totes les nenes o noies del poble poden escollir fer qualsevol de les 10 modalitats esportives que s’ofereixen al municipi, exactament igual que qualsevol nen o noi. Ja no hi ha cap diferència ni cap impediment pel fet de ser noia o noi.”

A part de l’escoleta, el Gerunda FC disposarà d’espais per a entrenaments en categories cadet i juvenil, i en cas de que sigui necessari, per a jugar partits els caps de setmana. Carles Teixidor ha agraït l’oferiment per part de Sarrià de Ter -després de la seva crida de manca d’espais a Girona- i la bona rebuda del seu projecte d’esport femení. S’ha mostrat il•lusionat i amb ganes de començar a treballar i fer créixer la idea.

Noticia Diari de Girona

Pavelló Poliesportiu

Carrer de Francesc Cambó s/n 
17840 Sarrià de Ter
678 214 379