Noticies


DIUMENGE SARRIÀ DE TER ACULL DUES CURSES D’ORIENTACIÓ

Aquest diumenge 12 de març al matí el municipi de Sarrià de Ter i també terrenys de la veïna Girona acolliran una gran cita de l’orientació esportiva del nostre país. Es tracta de dues curses que pels menors d’edat significaran el Campionat de Catalunya Escolar –classificatori pel Campionat d’Espanya-, i pels adults seran la tercera prova puntuable de l’edició d’enguany de la Lliga Nord-O.

La primera cursa serà una mitjà distància (entre 2 i 5 km segons la categoria) i la segona en modalitat d’sprint (moltes fites en un espai reduït i amb una distància total entre els 600 metres i els 2 km segons edat). Es sumaran els temps de les dues per decidir els guanyadors tant dels Campionats Escolars en les diferents edats, com de la Lliga Nord-O. Cal destacar que més enllà de les categories federades, en tots dos casos hi haurà categories populars. Així, els menors no federats podran participar segons edat i tindran una classificació pròpia paral·lela; també hi haurà categories C2 pels adults que no pertanyin a clubs o no tinguin llicència, i C3 pels que es vulguin iniciar en aquest esport o no tinguin gaire experiència.

Els dos mapes s’estrenen per l’ocasió. El de la mitja ha estat fet per en Josep Maria Santiago (part Nord) i l’Eduard Vizcaya (part sud), i el de sprint ha estat realitzat pel mateix Josep maria Santiago i per en Joan Sánchez.

Es preveu una gran participació, doncs ja de forma anticipada s’han superat les 200 inscripcions i hi ha corredors per a totes les categories. El mateix diumenge a primera hora es podran fer les darrers inscripcions fins a exhaurir els mapes. El Centre de Competició i arribades estarà situat al Passeig Capellades de Sarrià de Ter. Podeu trobar tota la informació a la pàgina web d’Aligots www.aligots.cat o de la pròpia Federació de Curses d’Orientació de Catalunya www.orientacio.cat

Pavelló Poliesportiu

Carrer de Francesc Cambó s/n 
17840 Sarrià de Ter
678 214 379