Noticies


Li rentem la cara al pavelló municipal

De mica en mica i fins allà on ens permeti l’economia, són diferents les actuacions que s’han de dur a terme per a tancar una obra que malauradament, no està finalitzada. Un projecte inicial babilònic propi d’altres èpoques ens ha tingut lligats de mans durant molt de temps. Ara és moment de fer un pas endavant.

S’ha començat per instal·lar un nou marcador electrònic que ha substituït l’anterior que feia temps no funcionava. Fins ara no havia estat necessària la substitució, doncs no hi havia exigències de reglament per les activitats que es desenvolupaven. Aquesta temporada que comença amb un nou equip en categoria sènior femenina de bàsquet i els nous equips femenins d’handbol de l’UES que també entrenaran i jugaran al municipal, s’havia convertit en una necessitat urgent. 

També hem estrenat una nova façana principal gràcies a la participació al Festival d’Art Urbà Milestone. L’artista valencià LUCE ha elaborat una obra a partir de models de fusta que es pot veure des de l’Avinguda de França.

El següent pas serà la remodelació del vestidor d’àrbitres i el lavabo adaptat, així com del magatzem annex. Tot aquest espai que comunica la pista principal amb els lavabos i la grada superiors s’adequarà a les necessitats actuals i es dignificarà.

Un altre canvi que serà molt visual i permetrà resoldre els problemes que ja tenim amb activitats paral·leles a la mateixa hora, serà la instal·lació de dues cortines separadores de pistes. Els amics i veïns de Toldos Mallol ja s’estan encarregant de la fabricació i s’instal·laran en unes setmanes. Ens permetran tenir tres espais separats per tal d’utilitzar-los a la vegada amb molta més comoditat.

I la darrera de les actuacions imminents serà la que permetrà tenir un accés adaptat amb rampa i sortida d’emergència lateral a la grada del pavelló. El projecte ja està aprovat i s’executarà tant aviat ens confirmin una subvenció provinent de la Diputació de Girona que com solen dir els polítics “està al caure”.

A partir d’aquí ens queda pendent resoldre el tema d’habilitar més vestidors com a millora més urgent a resoldre. S’estan estudiant diferents possibilitats i calculant quina seria la inversió necessària. De moment no hi ha cap decisió presa , però la intenció es actuar-hi tant aviat es pugui.


Pavelló Poliesportiu

Carrer de Francesc Cambó s/n 
17840 Sarrià de Ter
678 214 379