Noticies


Es presenten 7 circuits de running a Sarrià de Ter

Des d’avui es poden consultar i descarregar a la pàgina web de la regidoria d’esports de Sarrià de Ter els 7 circuits (de moment) per a la pràctica del running per l’entorn natural del municipi. Tots els circuits entre 5 i 13 km són circulars amb sortida i arribada al Centre Cívic la Cooperativa. Són recorreguts pensats per tal de poder realitzar-los corrent per terreny de mitja muntanya, amb uns desnivells acumulats entre els 90 i els 350 metres. També es poden fer passejant o en btt, tenint en compte que no estan pensades exclusivament per això. Caldrà tenir en compte les característiques físiques i habilitats de cadascú.

Al Centre Cívic la Cooperativa trobareu punt d'aigua, lavabos i bar/restaurant. L'aparcament també és molt fàcil. S'hi pot arribar amb bus Linia 6 de Girona, o seguint el carril bici que connecta Girona i Sarrià de Ter des de l'Hospital Josep Trueta (a partir de l'octubre 2016).

Als diferents enllaços de cada ruta podreu consultar les característiques tècniques, distàncies, desnivells i descarregar-vos els corresponents tracks en format .gpx per a utilitzar-los des de qualsevol dispositiu GPS o smartphone.

La intenció és anar ampliant els recorreguts per tal de donar a conèixer l’entorn més natural del municipi. La pràctica del running és a més una manera senzilla i econòmica de mantenir-se en forma i gaudir d’una vida saludable. 

 

Les podeu consultar AQUI

Pavelló Poliesportiu

Carrer de Francesc Cambó s/n 
17840 Sarrià de Ter
678 214 379