Noticies


Al Limete guanyador del Torneig Futbol Pista d'Estiu

L'equip de "Al Limite" va guanyar ahir a la nit la final del torneig de futbol pista d'estiu de Sarrià de Ter, que des de la darrera setmana de juny s'ha celebrat cada vespre a la pista de la zona esportiva de Sarrià de Dalt. Es van proclamar campions derrotant per 4-1 en una plàcida final als Ricauto EDM. Tots els equips han disputat 7 partits de lliga regular, i 2 més de semifinals i finals per establir la classificació final. Els campions només han patit una derrota i han sumat vuit triomfs. 

El trofeu de millor jugador del torneig (votat pels àrbitres després de cada partit) se'l va emportar el jugador dels Girona Dragons Feliciano Natal Da Sila que va rebre 5 vots dels 9 possibles. 

I la darrera jornada també va ser emocionant pel que fa a conèixer al màxim golejador del torneig. En Feliciano Natal Da Sila arribava com a líder en solitari amb 12 dianes, però no va marcar. En canvi, si ho van fer els seus perseguidors propiciant un triple empat. Els dos golejadors dels campions Al Limite van protagonitzar la final sumant 3 gols en Josep Montiel i 1 Alex Santoro. I així, tots tres van acabar encapçalant la classificació de màxims golejadors. 


Pavelló Poliesportiu

Carrer de Francesc Cambó s/n 
17840 Sarrià de Ter
678 214 379