Noticies


Ahir a la nit es van disputar unes emocionants i disputadissimes semifinals del Torneig d'estiu de futbol pista a la Cooperativa. I totes dues es van acabar decidint a la tanda de penals després d'acabar el partit en empat. 

A la primera semifinal el conjunt del Girona Dragons que arribava com a 4rt classificat de la lliga regular va fregar la gran sorpresa. A punt van estar d'eliminar als campions de la lligueta, Al Limite. I es que aquests van fer honor al seu nom i es van classificar marcant el darrer dels penals de la tanda de desempat, després d'haver remuntat un 1-5 advers i tenir un peu i mig fora de la final. 

A la gran cita els acompanyaran els Ricauto EDM, que també van necessitar la tanda de penals a la qual van arribar al darrer sospir. Cal Cepat guanyava a la recta final d'un partit tens i amb massa picabaralles i expulsions, i va veure com amb un penal al darrer segon del temps reglamentari li empataven el partit. A la tanda de desempat, dos errors els van condemnar i van classificar a Ricauto EDM. 

El quadre de finals queda de la següent manera:Pel que fa al trofeu de màxim golejador, a manca d'un partit per a tothom, el top 10 està de la següent manera:

Pavelló Poliesportiu

Carrer de Francesc Cambó s/n 
17840 Sarrià de Ter
678 214 379