Notícies

08/09/2018

Arriba el 19è Criterium Esportiu

Un any més, i ja en van 19, Sarrià de Ter celebrarà l'inici de la temporada esportiva amb el tradicional Critèrium. Es celebrarà el 21 de setembre, amb la desfilada ...
28/08/2018

Lligues Intermunicipals d'Esport i de Lleure

Comença a organitzar-se una nova temporada de les Lligues Intermunicipals d'Esport i de Lleure en les modalitats de Futbol Sala i Bàsquet. Als documents annexos teniu tota la informació per apuntar-vos. 
17/08/2018

VOLUNTARIS ESPORTIUS DE SARRIÀ DE TER.-

Cada cop són més els esdeveniments puntuals o anuals que es celebren al nostre municipi dins l’àmbit esportiu (Critèrium Esportiu, Trial de Sarrià de Ter, Sant...
24/07/2018

Convocatòria de subvencions per a joves practicants d'esports individuals

SUBVENCIONS PER AL SUPORT ALS PROGRAMES MUNICIPALS D’AJUTS ALS ESPORTISTES AMATEURS GIRONINS, MENORS DE 25 ANYS I NO PROFESSIONALS, D’ESPORTS INDIVIDUALS QUE, PRÈVIA CLASSIFICACI&Oa...
més notícies

Agenda

Període d'inscripcions Lligues Intermunicipals d'Esport i de Lleure
Start Date/Time:
dilluns, 3 / setembre / 2018
End Date/Time:
divendres, 21 / setembre / 2018
Recurring Event:
One time event
Importance:
High Priority High Priority
Description:
El període d’inscripcions serà del 3 al 21 de setembre de 16.30 a 22.00 hores, al Pavelló Municipal de Sarrià de Ter.
Per a la inscripció cal presentar la documentació següent:

- Full d’inscripció de l’equip

- Fotocopia del DNI de cada jugador/a (no s’acceptarà el DNI caducat, ni fotocòpies a on la cara no sigui ben visible)

- Fer l’ingrés del cost total de la inscripció

Owned by jmsantiago On divendres, 3 / agost / 2018

Regidoria d'esports

El Regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sarrià de Ter és el Sr. Josep Maria Santiago Gonzalez. Hi podeu contactar mitjançant el correu electrònic jmsantiago@sarriadeter.cat 

L’àrea d’esports de l’Ajuntament de Sarrià de Ter és una àrea dinàmica i sensibilitzada amb la realitat esportiva actual, que té com objectius fonamentals:

  • Incrementar la pràctica esportiva i d'activitat física, sobretot en la població femenina. 
  • Fomentar la igualtat de gènere a l'esport. 
  • Construcció i millora d’espais esportius.
  • Relació amb les entitats. 

 Incrementar la pràctica esportiva i l'activitat física, sobretot en la població femenina. 

Contribuïm amb la cessió gratuïta d’equipaments esportius i amb l'aportació de subvencions econòmiques a les entitats essent principalment destinades a l’esport base, eix fonamental de tot esport. 

 Fomentar la igualtat de gènere a l'esport. 

S'han introduït condicions específiques a les subvencions que fan que el 20% d'aquestes es destinin exclusivament al foment de l'esport femení. Tanmateix, s'ha aconseguit que totes les modalitats esportives ofertes al municipi siguin per ambdós sexes, per la qual cosa qualsevol nena o jove del poble pot triar entre el mateix ventall d'esports que qualsevol nen o noi. 

 Construcció i millora d’equipaments esportius 

Inversions en infrastructures per tal de tenir equipaments esportius de qualitat. Inversió en nous equipaments i millora dels existents és un altre objectiu fonamental de l’àrea. Sens dubte, disposar d’instal·lacions de qualitat afavoreixen la pràctica esportiva i millora el rendiment dels esportistes. 

Relació amb les entitats

El Consell Municipal d'Esports és l'òrgan que aglutina les entitats esportives. És en el Consell on les entitats participen de manera col·lectiva en allò que te a veure amb l'esport de manera global. És reuneix diverses vegades a l'any. 

A banda del Consell Municipal d’Esports, és manté contacte directe individualitzat amb totes les entitats , per tal d’escoltar i cercar solucions als diferents problemes que sorgeixen. Handbol, muntanyisme, patinatge, futbol, bàsquet, gimnàstica rítmica, ciclisme, futbol flag, funky, juntament amb gimnàstica de manteniment i el zumba per a adults, és l’oferta esportiva de Sarrià que aglutina prop de cinc-cents esportistes de totes les categories i de totes les edats.

 

 

Ràdio Sarrià

Get Aggregated RSSL

VOLUNTARIS ESPORTIUS DE SARRIÀ DE TER.-
 

Pavelló Poliesportiu

Carrer de Francesc Cambó s/n 
17840 Sarrià de Ter
678 214 379