Grup de Muntanya

President/a:      Joaquim Carreras
Telèfon:      972 17 05 04 
Correu electrònic:      grupmuntanyasarria@gmail.com
Web:       www.grupmuntanyasarria.cat

 

El Grup Muntanya Sarrià és una entitat esportiva i cultural de Sarrià de Ter dedicada a les activitats de muntanya amb més de 45 anys d’història.
Organitzem al llarg de tot l’any diferents activitats esportives sempre relacionades amb la muntanya, activitats obertes a tothom qui tingui ganes de divertir-se, viure noves aventures i estar en contacte amb la natura.
Ens organitzem en dos grups, un de familiar on es realitzen excursions de proximitat aptes per a tothom i un grup d’adults enfocat a un nivell més exigent de l’activitat que pot anar des del senderisme a l’esquí de muntanya passant per l’alpinisme, l’escalada en roca o gel i el barranquisme... l’aventura està assegurada!!

I a part de les sortides a la muntanya, els dos grups coincideixen en altres activitats més lúdiques com la castanyada, l’aplec o el sopar d’inici de temporada que fem cada any.

Paral·lelament organitzem xerrades, cursos y presentacions per compartir experiències i créixer en la nostra disciplina.

Si voleu saber més de nosaltres visita la nostra pàgina web, contacta’ns per mail o vine a veure’ns al nostre local social “El Porxo” a Sarrià de Dalt.

Galeria d'Imatges

Pavelló Poliesportiu

Carrer de Francesc Cambó s/n 
17840 Sarrià de Ter
678 214 379