Criterium

Critèrium Esportiu

El Critèrium Esportiu de Sarrià de Ter es la festa de l'esport que organitzada pel Consell Esportiu Municipal aglutina tot l'esport Sarrianenc, serveix com a presentació dels clubs davant una nova temporada i també com a reconeixament als millors esportistes de la temporada anterior.

 

 

 

 

Trofeus 14è Critèrium Esportiu de Sarrià de Ter

TROFEUS  i NOMINATS 18è CRITÈRIUM ESPORTIU

DE SARRIÀ DE TER.

 

15   de Setembre de 2017

 

Nominació de CLUB BASQUET SARRIÀ

Junior

Nom : Júlia Fernández

 Actualment té 14 anys i en porta gairebé 10 al club.

Des dels 10 anys participa en el PDP i ha estat seleccionada en vàries ocasions per la selecció gironina.

Des de categoria pre-infantil, quan va fer 11 anys, es va quedar sense equip de la seva categoria al club, i en comptes de marxar, va preferir quedar-se encara que hagués de jugar amb noies 2 anys més grans que ella.

Aquest fet, donada la seva qualitat, no ha provocat que es quedés enrere i ha fet que millorés contínuament, i actualment és una de les millors jugadores del club i per aquest motiu està essent seguida per grans clubs de la província.

És una noia que valora molt poder jugar a bàsquet amb les seves amigues i, sobretot per divertir-se.

 


Nominació de FUTBOL

Juvenil

Nom : Fidel Escobar

 

Des del FC. Sarrià de Ter, proposem premiar a un gran jugador per la seva feina feta en el transcurs d’aquests anys al nostre club. Aquest es un jugador insígnia i referencial per la seva qualitat a l’hora de jugar i encara molt més per com és com a persona. Es un mirall per a tots els jugadors de les categories inferiors. Una persona implicada amb el projecte del club. Per tot això i perquè s’ho ha guanyat a pols volem premiar al jugador de la categoria juvenil FIDEL ESCOBAR SERRANO.

  

Nominació de Wolves

Sub 13

Nom : Toni Pagès

 

Pensar que fa dues temporades, jugaves amb nens de dues categories superiors, sembla una bogeria oi?

Però els que et coneixem, sabem que per a tu era un repte; un repte que sens dubte vas guanyar, i un repte que et va fer millorar i madurar molt dins el camp.

Tant va ser així que et vas guanyar un lloc indispensable a la defensa de l'equip, i juntament amb l'equip vam fer una temporada de somni, guanyant la Lliga Catalana sub 15 i quedant segons d'Espanya sub 13.

La temporada passada vas fer un pas de gegant en joc i vas assolir un paper de líder fonamental al camp, i ho transmets als companys i entrenadors entrenament rera entrenament.

Perquè l'edat NO és una barrera, i perquè la motivació i la feina ben feta s'han de premiar. El premi a millor esportista sub 13 de Wolves és per: Toni Pagès! 

 


Nominació de HANDBOL

Sènior

Nom : Gerard Junquera

 

Campió de lliga catalana amb els juvenils al 2004/2005.

Va jugar les fases d’ascens a categoria de plata al 2011..aconseguint l’ascens.

Va començar a votar la pilota de ben petit...amb sis anys...i amb l’esquerre.

Cinc anys jugant a l’extrem dret de l’equip de nacional... Ara, ha decidit que toca fer altres coses...espera l’Abril (o potser ja és aquí...)

Gerard Junquera et volem donar les gràcies per tots aquest anys dedicats al nostre club..l’UES.

Ens veiem al pavelló.

 

 

Nominació de BÀSQUET

Sènior

Nom : Anna Fuentes

 

Actualment té 29 anys i en porta gairebé 25 al club.

Ja de ben petita observava a les jugadores de bàsquet del F.C. Sarrià a la pista de La Rasa i de seguida que va poder, va començar a practicar aquest esport.

Sempre ha destacat per la seva competitivitat i no li agrada perdre mai, ni als entrenaments.
La seva qualitat ha fet que en moltes ocasions jugués en categories superiors del que li tocava. I el fet de jugar en la posició de base ha fet que sempre fes de líder de l’equip, destacant en la visió de joc i l’encert des de la línea de tres.

Ha col·laborat amb el club ajudant a entrenar a les categories més petites i fent d’auxiliar de taula, i fins i tot, va compaginar durant uns anys fent de jugadora i àrbitre.

Actualment juga a l’equip de 3ª catalana i és l’única jugadora que queda dels antics equips del club. S’ha integrat completament a l’equip que va començar a jugar a Sarrià la temporada passada, i val a dir que l’equip també s’ha integrat perfectament al club.

Antiguitat a l’entitat: 1993

 


Nominació de Wolves Sarrià

Sènior

Nom : Josep Viladomat

 Per ser un dels fundadors de l'equip sènior de Wolves i per la teva constància durant tants anys al club. Per haver agafat la presidència en el moment en que el club quedava sense directiva. Per haver assolit el paper d'entrenador quan el club més ho necessitava. Per la motivació contínua que aportes als teus companys. Per treure temps d'on no en tens per assistir a entrenaments i partits. Perquè fins i tot lesionat assisteixes a entrenaments, i perquè sabem que aquesta serà una difícil temporada per a tu, et volem reconèixer la teva feina, totalment altruista durant tant de temps, perquè has fet que jugadors que no veien possible poder fer esport, ho fessin i a un molt bon nivell. El club wolves i els teus companys volem donar-te les gràcies tant per la temporada passada liderant a l'equip, com per tants anys de lluita continuada al club.

 

Nominació de Futbol

Sènior

Nom : Alberto Flores

 Des del FC. Sarrià de Ter, proposem premiar a un jugador format a les categories més petites de la nostra entitat i que per motius de club, ha tingut que anar jugant en diferents equips de la província fins a poder jugar finalment amb el nostre equip de la categoria de 4ª catalana, aquest es un jugador que pel seu caràcter extravertit sempre s’ha sabut guanyar un lloc entre els seus companys convertint-se en una referencia dins i fora del camp, no ha estat mai excent de qualitat a l’hora de jugar, però realment lo que el fa gran a aquest jugador es la seva humanitat i la seva personalitat. Aquest es un jugador d’aquells que sempre vols tenir en el teu equip per tot lo que aporta esportiva i humanament al grup. Es per tot això i perquè realment s’ho ha guanyat a pols, que avui volem premiar al jugador de la categoria de 4a catalana ALBERTO FLORES CASTILLO

  

Nominació de Gimnàstica

Sènior

Nom : Alba Sayols

  

La nostre nominació és per una persona que porta més d’una dècada al nostre club. Que coneix el club a la perfecció i el sent com a seu. Que ha vist com nenes petites que s’han iniciat a la gimnàstica rítmica amb ella, han crescut i s’han fet dones, sent un pilar important en aquest club.

Durant tot aquest temps ha viscut moments de frustració, quan les coses no surten bé, de nervis durant les competicions, però també de satisfacció per la feina ben feta i d’emoció quan aconsegueixen els resultats esperats.

Per la seva feina i dedicació durant tots aquest anys, creiem que es mereix aquest reconeixement.

 

NOMINACIONS ESPECIALS

 

MENCIÓ ESPECIAL

 

Modalitat Duo Benjamí  del Club Gimnàstica Sarrià

Per ser el Primeres Classificades a la lliga Territorial i als Jocs Empòrium

 

RAQUEL LÓPEZ SEGOVIA I AINHOA ESTEBAN CERRILLO

Categoria: Benjamina

Modalitat: Duo

Classificació temporada:

- Primeres classificades a la Lliga Territorial

- Primeres classificades als Jocs Emporium (provincial)

- Segones classificades a la Final Nacional dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya (autonòmic)

 

Modalitat TRIO Infantil  del Club Gimnàstica Sarrià

Per ser el Primeres Classificades als Jocs Empòrium

CARLOTA DEL CUBO LÓPEZ, CORAL MUÑOZ CABRERA I JUDIT ORTEGA GABALDON

Categoria: Infantil

Modalitat: Trio

Classificacions temporada:

- Segones classificades a la Lliga Territorial

- Primeres classificades als Jocs Emporium ( provincial)

- Terceres classificades a la Final Nacional dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya (autonòmic)


Grup Benjamí  "GOODIES" de funky Sarrià

Primer Classificat a la Lliga Territorial de hip-hop 2016-2017

 

L’equip Infantil de la Unió Esportiva Sarrià

Per ser campió de la Lliga Primera Catalana

 

L’equip Cadet de la Unió Esportiva Sarrià

Per ser campió de la Lliga Primera Catalana

 

L’equip Primera Nacional de la Unió Esportiva Sarrià

Per ser campió de la Copa Catalana

 

MENCIÓ ESPECIAL

a

"Dones més que mai"

En reconeixement a la seva dedicació, especialment en l'àmbit femení,

en el món esportiu sarrianenc

 

 

Pavelló Poliesportiu

Carrer de Francesc Cambó s/n 
17840 Sarrià de Ter
678 214 379